Jasmine kirjoittaa Instagram päivityksessään (@repojasmine) näin: ”Mun suuri unelma on auttaa muita, ja olla esimerkkinä ihmisille. Mun suuri unelma on se mikä saa mut kirjoittamaan omista kokemuksista. Se, että unelmoin, saa mut tarttumaan uusiin haasteisiin ja antaa merkityksen mun tarinalle.

On tärkeää unelmoida ja toteuttaa omia haaveita vammautumisen jälkeen. Vertaistuen ja toisten unelmien toteutumisesta voi saada toivonkipinöitä omaan elämään ja tilanteeseen. Tässä mä toivon olleeni esimerkkinä. Ja tämän vuoksi mä halusin toteuttaa pienkeräyksen tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneiden ja sairastuneiden lasten ja nuorten unelmien hyväksi.

Kun lapsi tai nuori sairastuu tai vammautuu yllättäen, muuttuu koko elämä. Tutut asiat voi joutua opettelemaan uudelleen tai aivan uudella tavalla. Oma identiteetti täytyy luoda uudestaan. Joistain itselle tärkeistä asioista on luovuttava, ja etsittävä uutta tilalle. Uuden rakentamisessa ja itsensä löytämisessä on pystyttävä haaveilemaan ja unelmoimaan. On uskallettava sanoa ne asiat ääneen, jotta vierellä kulkevat voivat auttaa ja kannustaa kohti niitä unelmia.

Mun juhlavuoden syyskuun haaste tulee kestämään marraskuun loppuun, ja se haaste on HYVÄNTEKEVÄISYYDEN toteuttaminen. Tämä on unelma, jolla voin konkreettisesti auttaa muita.

Autetaan yhdessä kohderyhmän lapsia ja nuoria kohti heidän unelmiaan.”

Jasminen pienkeräys TATUn kohderyhmän lasten ja nuorten unelmien toteuttamiseen tuotti 2220 euroa. Suuri kiitos Jasmine ja kaikki lahjoittajat😍. Ensi vuonna kerromme unelmien toteutumisesta. Seuraa siis niin kotisivujamme kuin sometilejämme. #unelma #tapaturma #potilasvahinko #kiitos

Seuraa Jasminen juhlavuotta Instagramissa: @repojasmine

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius