TATU ry sai myönteisen avustusehdotuksen STEAlta liittyen Tartu tulevaisuuteen kurssitoimintaan. Järjestämme vuosittain kolme STEAn rahoittamaa kurssia seuraavasti:

  • Sopeutumisvalmennuskurssi alle 18 -vuotiaille narkolepsiaan sairastuneille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. (5 vrk)
  • Mitä peruskoulun jälkeen -kurssi yläkouluikäisille tapaturman, potilasvahingon tai muun äkillisen aivotapahtuman kautta vammautuneille ja sairastuneille nuorille ja heidän vanhemmilleen (3 vrk vanhempien kanssa + 5 vrk nuorille + verkostokäynti kotipaikkakunnalle)
  • Oma suunta -kurssi 16-29 -vuotiaille tapaturman, potilasvahingon tai muun äkillisen aivotapahtuman kautta vammautuneille ja sairastuneille nuorille ja heidän läheiselleen (3 vrk nuorelle ja läheiselle+ 5 vrk nuorille+ verkostokäynti kotipaikkakunnalle).

 

Mitä peruskoulun jälkeen -kurssin ja Oma suunta -kurssin kohderyhmänä ovat:

– ilman vakuutusturvaa olevat tapaturman tai potilasvahingon kokeneet nuoret ja nuoret aikuiset sekä heidän läheisensä

– aivoverenkiertohäiriön, aivoverenvuodon tai aivokasvaimen jälkitiloista oireilevat tai narkolepsiaan sairastuneet nuoret, nuoret aikuiset sekä heidän läheisensä

 

Päivitämme kurssien aikatauluja tammi-helmikuun aikana kotisivuillemme. Kysy lisätietoja TATUn kaikista kursseista Annilta, anni.hakkarainen(at)tatury.fi, p. 040 720 8202

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius