Ajankohtaista

Vertaistapaaminen la 2.2.2019 kello 11.00-15.30 Kemissä Merilapin järjestökeskuksessa ( Pohjoisrantakatu 5, Kemi). Tapaaminen on maksuton ja sisältää lounaan.

Tapaaminen on TATUn kohderyhmälle ja ohjelmaa on koko perheelle eri ikäiset osallistujat huomioiden. Vertaistapaamisessa on tärkeintä toisten saman kokeneiden kohtaaminen ja kokemusten jakaminen, mukavaa tekemistä unohtamatta. Tervetuloa mukaan. Tehdään yhdessä antoisa lauantaipäivä ja kehitetään toimintaa Pohjois-Suomeen. Ilmoittaudu mukaan kirsi.ronka(at)tatury.fi ja marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi 25.1. mennessä.

 

Tapaamisen tarkoituksena on vaihtaa kokemuksia toisten perheiden kanssa sekä saada mukavia kokemuksia lumiliikunnan parissa. Lumiliikunta soveltuu kaikille ja varaamme viikonloppuun tarvittavia apuvälineitä mahdollisuuksien mukaan. Viikonlopun ohjelmassa on huomioitu kaiken ikäiset perheenjäsenet.

Viikonlopun ohjelma sisältää täysihoidon ja ohjauksen. Omavastuumaksu on 40 e / hlö, kuitenkin enintään 200 e / perhe. Matkakulut ja esimerkiksi ohjelman ulkopuoliset laskettelut jokainen maksaa itse.

Kysy lisää: Järjestösuunnittelija Kirsi Rönkä kirsi.ronka(at)tatury.fi 

Ilmoittaudu 31.1.2019 mennessä tästä linkistä avautuvalla lomakkeella.

Talvinen perheiden vertaisviikonloppu maaliskuu19

Ilmoittaudu nyt TATUn vertaisryhmän ohjaajakoulutukseen 25.-27.1.2019, Keski-Suomessa. Koulutusviikonlopun sisältönä on mm. vertaisuus ja vertaistuki, ryhmän ohjauksen käytännöt ja ohjaajan roolit, mukavaa yhdessäoloa unohtamatta. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta. Koulutus on tarkoitettu tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta sairastuneille tai vammautuneille nuorille aikuisille sekä heidän läheisille.

Ilmoittaudu 19.12.2018 mennessä tästä linkistä https://link.webropolsurveys.com/S/F51E699A98E312B9.

Kysy lisää: Kirsi Rönkä kirsi.ronka(at)tatury.fi tai 
p. 044 2747 618
Marjo Juuti-Tavi marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai 
p. 044 7117 107

Pääset koulutuksen mainokseen tästä Vertaisryhmän ohjaajakoulutus 1/19.
 

Mitä peruskoulun jälkeen -kurssikokonaisuus on suunnattu sinulle yläkouluikäinen nuori, joka olet vammautunut tapaturmaisesti ja pohdit opiskelujen jatkoa peruskoulun jälkeen.

Kurssilla

  • saat tietoa erilaisista opiskelumahdollisuuksista yläkoulun jälkeen
  • saat tietoa omista vahvuuksista
  • tapaat toisia saman kokeneita
  • pääset kokeilemaan erilaisia kivoja harrasteita ja ylität omia rajojasi turvallisesti
  • saat kannustusta ja tsemppiä tulevaisuuteen
  • läheisesi saavat lisätietoa ja ehkä ymmärtävät sinua jatkossa paremmin 😊

Kurssi on kolmiosainen:

  1. jaksolla tutustutaan toisiimme, kuullaan lisää tietoa erilaisista mahdollisuuksista ja suunnitellaan yhdessä nuorten jaksoa.
  2. Oma ohjaaja tekee verkostokäynnin kotipaikkakunnalle. Sinä saat päättää ketä on hyvä kutsua mukaan (yleensä esim. terapeutti, opettaja, avustajas, opo, sairaalan kuntsari tms sinulle tärkeitä arjen apulaisia)
  3. Nuorten oma jakso kesäkuussa on mainio mahdollisuus harjoitella itsenäistymistä ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Samalla opit lisää itsestäsi ja saat eväitä jatkoon.

Jos sinua mietityttää kurssi tai miten siellä pärjää, voit soitella minulle ja kerron lisää: Järjestösuunnittelija Kirsi Rönkä p. 044 2747618 tai laitella viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae mukaan joulukuun 2018 loppuun mennessä oheisella lomakkeella:https://link.webropolsurveys.com/S/A7A505D5AD55B343

Me tatulaiset selvittelemme vakuutusyhtiön kanssa maksuasioita, jos annat siihen luvan. Kurssi on sinulle ja vanhemmillesi maksuton.

Oletko nuori 15-30 vuotias TATU ry:n tai Selkäydinvammaiset Akson ry:n jäsen? Haluatko viettää mahtavan illan saman henkisessä porukassa? Kiinnostaako laserpelit Megazonessa tai hohtogolfaus West Coastilla? Ja tämän jälkeen ruoka Amarillossa hyvässä seurassa?

Jos vastasit kyllä, niin ilmoittaudu mukaan heti!

TATU ja Akson järjestävät nuorille jäsenilleen pikkujouluhenkisen illan Vantaan Flamingossa. Tule pelailemaan porukassa, olit sitten ensikertalainen tai konkari. Molemmat pelit sopivat apuvälineiden käyttäjille. Huomaa, että paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea!

Ilta alkaa klo 18.00 kokoontumisella ja lajeihin jakautumisella. Klo 19.30 siirrytään ruokailemaan Amarilloon ja ilta päättyy noin klo 21.00. Tapahtuma on maksuton.

Paikka: Viihdekeskus Flamingo (Tasetie 8, Vantaa)

Aika: kokoontuminen 1.krs aulassa klo. 18.00 Amarillon edessä ja ilta päättyy noin klo 21.00

Hinta: maksuton

Ilmoittautuminen: sähköisesti linkistä https://www.aksonry.fi/ota-yhteytta/ilmoittautuminen-elamysilta-nuorille.html viimeistään 30.10.2018 (mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta, ilmoittautumispäivän jälkeen peruutuksista peritään 20 € peruutusmaksu)

Kenelle: TATU ry ja Selkäydinvammaiset Akson ry 15-30v jäsenille

 Lisätiedot:

TATU Kirsi Rönkä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 044 2747 618

Akson Anni Täckman, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 050 329 7899

 

Mainos nuorten tapahtumasta 10.12.2018

Seinäjoen tapaaminen marraskuu 2018

Rovaniemen tapaaminen 2018 3

TATU ry järjestää yhteistyössä Lapin keskussairaalan kanssa kiertueen Lapin alueella viikolla 41. 

Tiistaina 9.10 klo 18-20 on vertaistuki-ilta Levi Span Aakenus-tilassa tapaturman tai potilasvahingon kautta vammautuneille lapsiperheille, nuorille (alle 30v.) ja heidän läheisilleen. Illan aikana tavataan toisia samankokeneita, kuullaan TATUn toiminnasta ja muista ajankohtaisista asioista sekä nautitaan yhdessä iltapalaa. Paikalla ovat kuntoutusohjaaja Jaana Ylitalo Lapin keskussairaalasta ja järjestösuunnittelija Kirsi Rönkä TATUsta.  Ilmoittaudu 3.10 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 044 2747618

Keskiviikkona 10.10 klo 18-20 on vertaistuki-ilta Sodankylässä Hotelli Luostotunturin tiloissa tapaturman tai potilasvahingon kautta vammautuneille lapsiperheille, nuorille (alle 30v.) ja heidän läheisilleen. Illan aikana tavataan toisia samankokeneita, kuullaan TATUn toiminnasta ja muista ajankohtaisista asioista sekä nautitaan yhdessä iltapalaa. Paikalla ovat kuntoutusohjaaja Jaana Ylitalo Lapin keskussairaalasta ja järjestösuunnittelija Kirsi Rönkä TATUsta.  Ilmoittaudu 5.10 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 044 2747618

Torstaina 11.10 klo 18-20 on vertaistuki-ilta Rovaniemellä Hotelli vaakunan kota-tilassa tapaturman tai potilasvahingon kautta vammautuneille lapsiperheille, nuorille (alle 30v.) ja heidän läheisilleen. Illan aikana tavataan toisia samankokeneita, kuullaan TATUn toiminnasta ja muista ajankohtaisista asioista sekä nautitaan yhdessä iltapalaa. Paikalla ovat kuntoutusohjaaja Jaana Ylitalo Lapin keskussairaalasta, vertaisohjaaja Eetu Viitala, toiminnanjohtaja Timo Rautiainen ja järjestösuunnittelija Kirsi Rönkä TATUsta.  Ilmoittaudu 3.10 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 044 2747618

Olet lämpimästi tervetullut mukaan koko perheellä tai vain itseksekseen nuori/läheinen. Josunohdat ilmoittautua ajoissa, soittele Kirsille ja pääset vielä mukaan. 

 

Erityinen sisaruus valokuvatyöpajat

Onko sinulla sisarus, jolla on pitkäaikaissairaus tai vamma? Tervetuloa mukaan valokuvatyöpajoihin. Kutsumme Sinut työpajoihin, joita järjestetään

- alakouluikäisille

- yläkouluikäisille tai

- aikuisille

Sisaruksesi voi olla minkä ikäinen tahansa.

Jokaiselle ikäryhmälle omat työpajat seuraavien teemojen mukaan:

1. kerta: 10.11.2018 klo 12-14 ”Mitä sisaruus minulle merkitsee?” vammattomille sisaruksille vertaistoimintaa sekä valokuvauksen suunnittelua

2. kerta: 1.12.2018 klo 12-16 ”Millaisena näemme sisaruutemme?” erityinen sisarus kutsutaan mukaan ja valokuvataan yhdessä

3. kerta: 26.1.2019 klo 12-16 ”Miten sisaruutemme näkyy valokuvissa?” Työstetään kuvista yhteinen valokuvausnäyttely

Paikka: Särkiniemen toimintakeskus, Sammallahdentie 24 c, 70700 Kuopio

ILMOITTAUTUMISET 26.10.2018 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sisaruustyopaja

Nuorten juttutuokio seuraavan kerran Rovaniemellä ke 19.9. klo 18-20 Santa Sportissa. Tervetuloa!

TATU rovaniemi19

 

Syksyn nuorten tapaamiset alkavat Seinäjoella 19.9. Tervetuloa mukaan!

Nuorten tapaaminen seinäjoki 9.18

 

Anna palautetta!

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit sulkea kyselyn ja palata siihen milloin tahansa klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU tuotteita! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan vuoden 2019 alussa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan

Etsi

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy