Vertaistukitapaamiset

TATU ry kouluttaa vuosittain vertaistukijoita viikonloppukoulutuksessa. Seuraava vertaisryhmän ohjaajakoulutus on  25.-27.1.2019 Jyväskylässä Hotelli Albassa. Tästä voit lukea lisää koulutuksesta.  Ilmoittaudu mahdollisimman pian täyttämällä lomake tästä linkistä. Kysy lisää koulutuksesta kirsi.ronka(at)tatury.fi tai marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi.

Lue lisää vertaistukihenkilönä toimisesta TATUssa.

Tapaamisen tarkoituksena on vaihtaa kokemuksia toisten perheiden kanssa sekä saada mukavia kokemuksia lumiliikunnan parissa. Lumiliikunta soveltuu kaikille ja varaamme viikonloppuun tarvittavia apuvälineitä mahdollisuuksien mukaan. Viikonlopun ohjelmassa on huomioitu kaiken ikäiset perheenjäsenet.
 
Viikonlopun ohjelma sisältää täysihoidon ja ohjauksen. Omavastuumaksu on 40 e / hlö, kuitenkin enintään 200 e / perhe. Matkakulut ja esimerkiksi ohjelman ulkopuoliset laskettelut jokainen maksaa itse.
 
Kysy lisää: Järjestösuunnittelija Kirsi Rönkä kirsi.ronka(at)tatury.fi 

Ilmoittaudu 31.1.2019 mennessä tästä linkistä avautuvalla lomakkeella.

Nyt on vanhempien vuoro tyhjentää taakkaansa ja tankata voimavaroja vertaisten ja ammattilaisten kanssa. Ohjelmassa keskustelua, toimintaa sekä vapaa-aikaa. Viikonlopun omavastuuosuus on 40 euroa, joka kattaa ohjelman, ruokailut sekä majoituksen. Majoitus on 2hh:ssa (1hh lisämaksulla). Ilmoittaudu viimeistään 5.3.19 tästä linkistä aukeavalla lomakkeella https://link.webropolsurveys.com/S/D5EAC7B962F368AF. Lisätietoja Timolta timo.rautiainen(at)tatury.fi tai Marjolta marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi.

tyhjennä ja tankkaa 2019

Hei sinä yli 16 -vuotias sisko tai veli, jonka perheessä on tapaturman tai potilasvahingon kautta vammautunut tai sairastunut sisarus. Tämä viikonloppu on sinulle. Luvassa mukavaa yhdessä oloa, toisten samaa kokeneiden kohtaamista eli vertaistukea sekä omaa aikaa just sinulle! Tapaaminen järjestetään Varalan urheiluopistolla Tampereella. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä aukeavalla lomakkeella https://link.webropolsurveys.com/S/A1F0DCC073820991 11.3. mennessä.

Paikka Anjalan nuorisokeskus

Kenelle? Tapaturman ja potilasvahingon kautta vammautuneille tai sairastuneille 16 -30 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. 

Mitä luvassa? Kivaa tekemistä, kesäisiä touhuja ja pelejä, toisten samaa kokeneiden kohtaamisia ja onnistumisen elämyksiä hyvässä seurassa. 

Kuntoviikonloppu on Suomen Narkolepsiayhdistyksen kanssa yhteistyössä järjestettävä toiminnallinen vertaistukitapaaminen lapsille, nuorille ja heidän läheisilleen.

PAikka vahvistuu alkuvuodesta 2019. 

Ohjelmassa on tietoa ja vinkkejä arkeen, liikunta- ja toimintatuokioita, vertaiskeskusteluja sekä mukavaa yhdessäoloa. 

TATUn nuorten toiminnallinen vertaistapaaminen

Aika: 4.-6.10.2019.

Paikka vahvistuu alkuvuodesta 2019. 

Lisätietoja tulossa pikapuoliin, mutta vertaisviikonloppu painottuu harrastekokeiluihin ja toiminnalliseen tekemiseen yhdeesä vertaisryhmässä. 

 

Aika: 5.-6.10.2019 
Paikka: Keskisessä Suomessa 

Vertaisviikonlopussa isille painottuu toiminnallinen tekeminen ja rento yhdessä olo. Yhteisen puuhailun lomassa vaihdetaan ajatuksia toisten samaa kokeneiden kanssa ja löydetään lisää voimavaroja.

Lisätietoja: Timo Rautiainen timo.rautiainen(at)tatury.fi, p. 040 5882 233

Aika: 15.-17.11.2019
Paikka: vahvistuu alkuvuodesta

Nuorten parien vertaisviikonloppu on suunnattu puolisoille, joista toinen tai molemmat on vammautunut tai sairastunut tapaturman tai potilasvahingon kautta. 

Viikonlopun ohjelmassa on mukavaa tekemistä yhdessä, vertaiskeskusteluja ja saadaan voimavaroja oman parisuhteen hoitamiseen ja yhteiseen arkeen. omaa parisuhdetta koskevat pohdinnat käydään aina oman parin kanssa eikä niitä tarvitse jakaa toisten kanssa. Jokainen voi osallistua omalla tavallaan keskustellen tai enemmän kuulolla ollen. 

Lisätietoja: Järjestösuunnittelija Kirsi Rönkä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Nuorten toimintaryhmä tapaa joka kuukauden kolmantena tiistaina  klo 17.30-19. Paikka hieman vaihtelee. 

Lisätietoja toiminnasta:

Meri-Tuuli Suomela meri-tuuli.suomela(at)seamk.fi
Kirsi Rönkä kirsi.ronka(at)tatury.fi p. 044 2747 618

Anna palautetta!

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit sulkea kyselyn ja palata siihen milloin tahansa klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU tuotteita! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan vuoden 2019 alussa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan

Etsi

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy