Aika:  17.-21.2.2020
Paikka: Kylpylähotelli Vesileppis, Leppävirta

”Ennen kurssia tuntui, että kenellekään muulle ei ole sattunut tällaista onnettomuutta kuin meidän perheelle. Tuntui hyvälle, kun pystyimme yhdessä jakamaan onnettomuuden herättämiä tunteita niin suruja kuin ilojakin. Oli kiva huomata, että myös lapset viihtyivät kurssilla ja saivat tavata toisia joille on sattunut samanlainen onnettomuus.”
-Kurssille osallistuneen äidin kokemus vuodelta 2014.

Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa alle 16-vuotias lapsi tai nuori on ollut liikenneonnettomuudessa. Kurssille voi osallistua koko perhe.

Kurssin ohjelmassa on ohjelmaa koko perheelle sekä lasten/nuorten ja vanhempien omia ryhmiä. Lasten ja nuorten ohjelmassa käydään ikätason mukaisesti läpi tapahtunutta onnettomuutta, touhutaan ryhmässä erilaisia asioita niin sisällä kuin ulkona sekä tavataan toisia, joilla on samanlainen tilanne. Vanhempien ryhmässä käsitellään mm. lapselle tai nuorelle tapahtuneen onnettomuuden herättämiä tunteita, pohditaan yhdessä, mitkä seikat ovat auttaneet selviytymään, saadaan tietoa onnettomuuksien seurauksista, korvausasioista ja muista yhteiskunnan palveluista. Lue täältä lisää kurssin toiminnoista.

Kurssille haetaan tästä linkistä avautuvalla hakemuslomakkeella. Kurssille tarvitaan liikennevakuutusyhtiön maksusitoumus, jonka TATU hoitaa hakemuksen saapumisen jälkeen. Kurssille haetaan 7.1.2020 mennessä.

Lisätietoa perhekursseista – soita tai viestitä:

Kirsi Rönkä

p. 044 274 7618

kirsi.ronka(at)tatury.fi

Etsi

Kokemuksia perhekurssilta

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius