TATU ry:n neuropsykiatriset valmentajat

Tuomo Puruskainen

Sairaanhoitaja, kuntoutusohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja, Avekki-kouluttaja

Tuomo on toiminut neljä vuotta neuropsykiatrisena valmentajana. Hänellä on pitkä, noin 25 vuoden työkokemus lastenpsykiatriasta ja lastenneurologiasta sairaanhoitajana ja kuntoutusohjaajana.

Kuntoutusohjaajana Tuomolle on kertynyt paljon kokemusta perheiden ja verkostojen (esim. koulu, päivähoito, sosiaalitoimi, järjestöt) kanssa tehtävästä työstä lapsen ja nuoren omissa toimintaympäristöissä. Tärkeää Tuomolle on valmennuksessa lapsen ja nuoren tasavertaisuus sekä asiakas-/perhelähtöisyys.

Mikko Savolainen

Sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja

Mikolla on reilun kymmenen vuoden kokemus lasten, nuorten sekä heidän perheidensä kanssa toimimisesta. Erilaisista toimintaympäristöissä työskentely (päivähoito, sairaala, järjestöt, kuntoutus) on antanut Mikolle ymmärrystä lasten ja perheiden elämäntilanteisiin.

Tärkeää valmennustyössä Mikolle kuitenkin on oppia tuntemaan valmennettavan ja hänen perheensä toimintaa erilaisissa ympäristöissä sekä lähestyä asioita ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti tukien, kannustaen ja yhdessä asioita mahdolliseksi tehden.

Erika Fabritius

Luokanopettaja, neuropsykiatrinen valmentaja, NLP-practitioner

Erika on koulutukseltaan luokanopettaja. Luokanopettajan töitä hän on tehnyt jo 20 vuotta. Lisäksi Erika on kouluttautunut neuropsykiatrikseksi valmentajaksi ja NLP mielikuvaohjaajaksi. Hevosista Erikalla on yli 40 vuoden kokemus.

Marjo Juuti-Tavi 

Kasvatustieteiden maisteri (kasvatuspsykologia ja erityispedagogiikka), neuropsykiatrinen valmentaja.

Marjo on työskennellyt erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa jo reilun kahdenkymmenen vuoden ajan. Näitä töitä hän on tehnyt kerhoissa, koulussa eri kouluasteilla sekä järjestöissä.

Etsi

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius