Yksilöllinen tuki ja ohjaus

TATUn työntekijät vastaavat kysymyksiisi puhelimitse arkisin numeroissa

p. 044 2747 618 / Kirsi ja p. 044 7117 107 / Marjo

Ellet saa meihin heti yhteyttä, jätä viesti vastaajaan ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Muuna aikana voit jättää vastaajaan viestin ja soitamme sinulle takaisin.

Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostilla Kikalle kirsi.ronka (at) tatury.fi. Usein nuoria on autettu löytämään vertainen, toinen saman  kokenut nuori juttukaveriksi. Autamme myös erilaisten hakemusten tekemisessä. Jos emme osaa vastata kysymykseesi, autamme löytämään vastauksia jostakin muualta.

TATU-chat osoitteessa www.tukinet.net

TATU-chat on verkossa tapahtuvaa vertaistukea. Chat-ryhmään osallistuminen vaatii rekisteröitymisen. Chat on avoinna kerran kuukaudessa ja jokainen keskustelu on oma kertansa eli voit tulla mukaan milloin tahansa. Keväällä ja alkukesällä 2020 nuorten TATU-chatteja järjestetään kerran viikossa. Katso lisätietoja https://www.tatury.fi/nuorille/tatu-chat/ .

www.tukinet.net

 Tuettu veikkauksen tuotoilla

 

Neuropsykiatrinen valmennus arjen tueksi

Nepsyvalmennus on arjen tukimuoto, jos sinulla on haasteita esimerkiksi aloitekyvyssä, aikataulujen hallinnassa tai yhteistyössä vanhempien tai koulun kanssa. Voit oppia uusia tapoja selviytyä eri tilanteista ja toimia toisten kanssa. Valmennus toteutetaan sinun omassa ympäristössäsi yksilöllisesti sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Käytettäviä menetelmiä ovat mm. keskustelu, yhdessä tekeminen, mallittaminen, piirtäminen tai arjen asioiden harjoitteleminen oikeassa ympäristössä. Keskeistä on omien vahvuuksien löytäminen ja positiivisen palautteen ja kannustuksen kautta vahvistuminen. Yhteydenpidossa voidaan hyödyntää myös puhelinta ja sähköpostia.

Tutustu tästä neuropsykiatriseen valmennukseen

Etsi

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius