TATU ry on perustettu tapaturman tai potilasvahingon kautta vammautuneiden tai sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän perheidensä tueksi muuttuneeseen elämäntilanteeseen. Perheille on tarjolla tietoa, toimintaa, tukea sekä toivoa ohjauksen, neuvonnan ja vertaistuen keinoin. TATUn kohderyhmään kuuluvat lapset, nuoret ja nuoret aikuiset (alle 30 -vuotta) sekä heidän läheiset.

Järjestämme kursseja, vertaistapaamisia, vertaischatteja sekä tarvittaessa juttutuokioita kahden kesken. Voit myös saada tietoa ja ohjausta esimerkiksi palveluista, harrastuksen löytämisestä tai vertaistuesta soittamalla tai sähköpostilla kirsi.ronka (at) tatury.fi tai p. 044 2747 618.

Kursseista voit lukea lisää täältä.

 

 

Voimaa vertaisuudesta -loma

Tuettu perheloma TATUn kohderyhmälle nuorisokeskus Piispalassa 19.-24.7.2020

Voimaa vertaisuudesta -loman tavoitteena on tarjota mahdollisuus arjen irtiottoon ja vertaisseuraan. Virkistys, lepo ja vertaistuki lisäävät lomalaisen voimavaroja ja osallisuutta. Perhelomilla lapsilla ja vanhemmilla on mahdollisuus kiireettömään yhdessäoloon ja mukavaan yhdessä tekemiseen.

Loman järjestää MTLH yhdessä TATUn kanssa.

Tuetun loman hakeminen:

  • Perheen aikuisen nimellä.
  • Kerro perustellut kattavasti.
  • Hakuaika päättyy 18.4.2020.
  • Sähköinen/tulostettava ilmoittautumislomake mtlh:n sivuilta.
  • Erityisloman omavastuuhinta 20€/hlö/vrk, alle 17v. lapset maksutta. Loma sisältää majoituksen, täysihoitoruokailut ja ryhmän lomaohjelman.

Autamme mielellään sinua loman hakemisessa:

anni.hakkarainen@tatury.fi

p. 040 720 8202

 

 

Etsi

Palvelupolkumalli

TATU-chat

Vertaistukea verkossa nuorille osoitteessa https://beta.tukinet.net.

TATU-chat

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius