TATU-chat osoitteessa https://beta.tukinet.net

TATU-chat on verkossa tapahtuvaa vertaistukea. Ryhmät tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneille tai sairastuneille nuorille kokoontuvat noin kerran kuukaudessa.

Tukinet vaatii rekisteröitymisen, mutta sinne ei tarvitse antaa itsestään muita tietoja kuin luoda oma käyttäjätunnus ja salasana. Niiden avulla voi osallistua myös muihin avoimiin ryhmiin.

Ryhmään voi osallistua kerran tai useammin sekä voit olla mukana itsellesi sopivan ajan. Teemoja ovat olleet mm. Opiskelu ja työ tapaturman jälkeen sekä vertaistuki jaksamisen tukena. Jokaisessa ryhmässä on mukana koulutettu vertaisohjaaja ja TATUn työntekijä.

Tule nuorten TATU-chatteihin keskustelemaan:

Lisäämme TATU-chattejä nyt, kun emme koronatilanteen vuoksi pääse vertaistapaamisiin livenä. Tule siis mukaan www.tukinet.net.

Huhtikuu
To 2.4. klo 18-19.30
Su 12.4. klo 14-15.30
Su 19.4. klo 14-15.30
Ke 22.4. klo 18-19.30

Toukokuu
Su 3.5. klo 15-16.30
To 7.5. klo 18-19.30
Ke 13.5. klo 18-19.30
Su 24.5. klo 14-15.30

TATU-chateissä vertsikkana ja vetäjänä on Niina.

 

Miten pääsen TATU-chatiin?

  • Mene sivulle www.tukinet.net. Jos sinulla on tunnukset, kirjaudu Tukinettiin (sivun yläreuna oikealla) ja etsi TATU-chat (etusivun alareunassa näkyvät tulevat chatit tai hakutoiminnolla) ja liity ryhmächattiin.
  • Jos sinulla ei ole tunnuksia, voit rekisteröityä ja luoda tunnukset (sivun ylälaita oikealla) ja sen jälkeen toimia kuten edellä.
  • Voit tulla chattiin myös ilman rekisteröitymistä seuraavasti. Kun TATU-chat alkaa, jaamme chatin linkin TATUn facebook- ja instagram -sivuilla. Klikkaa tuota linkkiä ja linkin avauduttua, hyväksy kutsu liittyä kanavalle. Sen jälkeen avautuu ninchat-ikkuna. Valitse “Luo tunnus”. Anna pyydettäessä nimi. Sähköpostiosoitetta tai salasanaa ei tarvitse laittaa. Valitse “Luo vierastunnus” ja voit aloittaa keskustelun muiden kanssa.
  • Jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan, Marjo päivystää chattien alkaessa p. 044 711 7107 ja auttaa teitä mukaan chattiin.

 

Etsi

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius