Vertaistuki on rinnalla kulkemista, kokemusten vaihtamista sekä ymmärryksen jakamista toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Vammautuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä polulla vertaistuki on merkittävä osa selviytymistä ja arkipäivän hallintaa. Myös sisarus voi kaivata vertaistukea.

TATU ry koordinoi tapaturmaisesti vammautuneiden sekä hoito/potilasvahingon kautta vammautuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä vertaistukitoimintaa. Vertaistuki voi toteutua tapaamisena vertaisen kanssa ohjatusti, perhetapaamisissa tai esimerkiksi TATU-chat ryhmissä.Vertaisuutta voi kokea myös tutustumalla vertaistarinoihin esimerkiksi tartutulevaisuuteen.fi -portaalissa.

Tapaamisia järjestetään sekä valtakunnallisina tapaamisina että alueellisina toimintaryhminä. Vertaistukichat nuorille toimii osoitteessa www.tukinet.net

verturyhmät

 

Jos kaipaat vertaistukea omaan tilanteeseesi, ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä mikä olisi sinulle luontevin tapa saada vertaistukea. Kysy myös alueellisten tapaamisten aikatauluista:

Toiminnanjohtaja Kirsi Rönkä
kirsi.ronka(at)tatury.fi
p. 044 2747 618

Järjestösuunnittelija Marjo Juuti-Tavi
marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi
p. 044 7117 107

 

Etsi

Miran unelma toteutui!

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius